Najgori dani u životu Thomasa Tuchela: I da bude prvak Evrope, neće biti osmijeha na njegovom licu

Rastaje se njemački trener

Najgori dani u životu Thomasa Tuchela: I da bude prvak Evrope, neće biti osmijeha na njegovom licu

E. Škorić

Menadžer Chelseaja Thomas Tuchel razvodi se od supruge s kojom je bio 13 godina u braku.

Njegova supruga Sissi pokrenula je postupak rastave prošle sedmice, sedam mjeseci nakon što se k njemu preselila u Veliku Britaniju.

Daily Mail tvrdi da je brakorazvodni postupak počeo i da više ne postoji nikakva šansa da se stvari poprave, odnosno da nije bilo drugog načina nego da se njih dvoje raziđu i svako krene svojim putem, mada nema stvarnog razloga takve odluke, ili barem nije dospio do javnosti.

Sissi i njemački trener živjeli su zajedno u luksuznom pariškom kvartu Hauts-de-Seine tokom njegovog angažmana u PSG-u, ali dosta toga promijenilo se nakon što je on preuzeo Chelsea.

U Londonu su njih dvoje ispočetka funkcionisali dobro, Sissi mu je čak potrčala u naručje nakon što je osvojena Liga prvaka, ali nekoliko mjeseci nakon finala došlo je do zahlađenja odnosa.

Sissi je novinarka njemačkog dnevnika Suddeutsche Zeitunga, a njih dvoje zajedno imaju dvije kćerke Emme i Kim, koje su rođene u razmaku od samo godinu dana.

Tuchel je prije nekoliko mjeseci govorio medijima o svom privatnom životu, te je tada rekao da je povučen čovjek, koji živi porodičan i miran život te da su mu supruga i kćerke nešto najvažnije u životu, ali čini se da je to sada samo prošlost.

Tuchel u Chesleaju zarađuje osam miliona eura po sezoni, no morat će određeni dio novca dati supruzi koja je dala otkaz na svom poslu kako bi bila s njim i brinula se o njihovim kćerkama dok je on putovao i išao na treninge.

Top Komentari

emanuelmacron
ja sam cuo da puno bali dok lize
5 1
Torres9
Neću moći sutra na posao od tuge
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti