Thompson udario Draymonda Greena, navijači organizuju paradu

Incident na Jamesovoj zabavi

Thompson udario Draymonda Greena, navijači organizuju paradu

Vjerovali ili ne, navijači Cleveland Cavaliersa žele organizovati paradu kako bi pokazali koliko cijene to što je centar ove ekipe Tristian Thompson navodno udario "omraženog" košarkaša Warriorsa Draymonda Greena.

Američki mediji su, naime, prenijeli vijesti da je tokom "aterpartyja" čiji je domaćih bio LeBron James nakon dodjela ESPY nagrada, došlo do sukoba između Trsitana Thompsona i Draymonda Greena.

I dalje nije jasno šta se tačno dogodilo, ali je navodno Thompson udario šakom košarkaša Warriorsa, a ovakve informacije su oduševile navijače Cavsa, pa je jasno kolika je njihova mržanja prema Greenu, koji nerijetko na terenu i van njega zna biti veoma iritantan za sve protivničke igrača i navijače.

Sudeći prema događaju koji se organizuje preko Facebooka navijači Cavsa će u "čast" Thompsnovog udaranja Greena 13. oktobra u 15:10h (3:10) održati paradu ispred Quicken Loand Arene.

Datum je izabran zbog Thompsonovog broja na dresu (13), dok je satnica posvećena pobjedi Cavsa nad Warriorsima u finalu 2016. godine, kada se Cleveland uspio vratiti iz deficita od 3-1 u seriji.

Top Komentari

Lud
"aterpartyja" šta bolan...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi