Pojavile se fotografije smrskanog automobila Tigera Woodsa

Doživio saobraćajnu nesreću

Pojavile se fotografije smrskanog automobila Tigera Woodsa

E. Čaušević

Sportsku javnost sinoć su uzdrmale vijesti da je legendarn Tiger Woods doživio tešku saobraćajnu nesreću.

Woods je nesreću doživio u Los Angelesu kada je izgubio kontrolu nad vozilom i izletio je s puta, te se nekoliko puta prevrnuo.

Na svu sreću Woods je uspio da preživi nesreću, ali sa ozbiljnim povredama. Brzo je prebačen u bolnicu gdje je odmah operisan, a iz njegovog tima su potvrdili da je zadobio teške povrede desne noge.

Operacija je prošla u najboljem redu i Woods je nakon operacije komunicirao s doktorima. No, jasno je da je pred njim dug oporavak i da ga nećemo tako brzo vidjeti na terenu s golf palicom.

Također, na društvenim mrežama se pojavila i fotografija kako automobil izgleda nakon nesreće, te je jasno da ga je od smrti spasila unutrašnjost automobila jer Genesis GV80 ima čak deset zaštitnih jastuka u slučaju ovakvih nesreća.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi