14

Komentari (14)

MelvaBina
Hep333k idi nađi me iza čoška...
user1571956549
ma bravooo.... ne daj Nama pa makar ponistili tvoje rezultate.... Ipak si najbolja.... Muslimanka....
Hep333k
Jbg da su ljudi pisali vjerske knjige u danasnje vrijeme vjerovatno bi sve to drugacije izgledalo. Ko je tada mogao znati da cemo nekad imati olimpijske igre.
Novibroj
80 % nezna zasto nosi samiju. Neka si se ti zategla ko precka da se cupi oznaci a supcina istekne I kakve veze ima hidzab? Odreknise Islama ako ces ga tumackti tako. Ili kad imaju hidzab I nasminkase utegne do boli **** vam pas mater bolesnu. Vi bi da se ****te a da ga neokusite e Nemoze I ples sa sejtanom I sa Allahom. Imaju propisi neki za nosnju vec ko se odluci za hidzab zar ne? Ona je moderna Muslimnka paaaa skini ga sestro nemoj da kakis
konjo
njena pobjeda je jos veca jer joj se glava duplo oznoji pod hidzabom :D
franjo25z
Koji si ti moron ..voli svoje postuj tudje....gkupane
Eod
****m ti prikazu iz medjugorja
franjo25z
Lizi mi liniju suneta
Alosman_Pacino
A gdje ? Koje takmičenje ? Koji izvori ovo prenose ? Pola priče date, ne mogu se ni činjenice provjerit.
Prazina
Školsko amatersko takmičenje u trčanju za juniorke regije XXY države Nonameistan
Hooruk
Ako nisi imao nista pametnije odgovoriti nisi trebao ni to, dovoljno je debilski napisana objava a jos je ti moras začiniti sa svojim debilnim komentarom.
Sani81Starmo
Debilu latinski
Adnanos
Dobojlija
Prazino a ti si iz praljkovace
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.