Titula osvojena, sportska novinarka se skinula gola

Oduševila navijače

Titula osvojena, sportska novinarka se skinula gola

O. Lekić

Ruska novinarka  Yuliana Tretyak održala je obećanje i skinula se gola pošto je njen omiljeni klub Spartak iz Moskve osvojio titulu. 

Nakon 16 godina Spartak je vratio šampionski pehar u svoje vitrine. Navijači su, naravno prezadovoljni, a oduševljenje nije skrivala ni sportska novinarka Yuliana Tretyak. 

Ona je održala obećanje koje je navijačima dala uoči sezone, tačnije da će se skinuti gola ukoliko Spartak postane prvak. Atraktivna plavuša se na Instagramu razgolitila i tako još jednom pokazala svoju ljubav prema moskovskom klubu. 

Vrela fotografija je izazvala oduševljenje među navijačima Spartaka, ali i ostalih klubova iz Rusije. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi