To je smio samo Tyson: "Gosp. Trump, da li je*ete moju ženu?

Dobio je brzo odgovor

To je smio samo Tyson: "Gosp. Trump, da li je*ete moju ženu?

Američki mediji su nakon pobjede Donalda Trumpa podsjetili javnost na seks skandal iz ranih devedesetih. 

Glavni akteri priče koja je aktuelizovana nakon što je Trump pobijedio na izborima bili su upravo novoizabrani predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i legendarni bokser Mike Tyson. 

U ranim devedesetim govorilo se da Tramp ima ljubavnu aferu sa glumicom Robin Givens, tadašnjom Tysonovom suprugom, a bokser na to nije ostao ravnodušan i pravu istinu je želio saznati upravo od milijardera. 

"Gospodine Trump, postavio bih vam jedno pitanje. Da li je*ete moju ženu?", ispalio je Tyson, a potom ekspresno dobio odgovor. 

"Mike, to je jedino veliko sranje i neistina. Dajem ti svoju riječ", poručio je sadašnji predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. 

Mnogi vjeruju da je Trumpov odgovor presudio da ga Tyson u 2016. godini javno podrži u borbi za predsjedničku funkciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi