To ste čekali? Georgina 'zaboravila' grudnjak i bacila u trans muškarce

Zaručnica Cristiana Ronalda

To ste čekali? Georgina 'zaboravila' grudnjak i bacila u trans muškarce

O. Lekić

Još davno je Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda, pokazala da je itekako svjesna svojih atributa.

Španjolka ne skriva da je ponosna na svoje tijelo i zbog toga nema problem da s više od deset miliona fanova dijeli atraktivne fotografije, a s najnovijim provokativnim izdanjem otišla je korak dalje.

Georgina je na Instagram objavila fotografiju s opisom 'Moj trenutak', opuštajući se vjerovatno od obaveza koje donose četvero djece o kojima brine, a ono što je svima zapalo za oko, jeste da je prilikom poziranja 'zaboravila' - Grudnjak.

To je, naravno, izazvalo veliku pozornost javnosti, a zbog prizora koji je Georgina priredila najviše su bili oduševljeni muškarci koji je redovito u komentarima obasipaju komplimentima.

"Savršenstvo”, “Gospođo, vi ste najljepša žena na svijetu”, samo su neki od komentara koji se mogu vidjeti.

Pitanje je kako Ronaldo sve to podnosi, no ne djeluje kao pretjerano ljubomoran tip. Naravno, slične "probleme " ima i Georgina s druge strane, jer je poznato da Portugalca obožavaju žene širom svijeta.

Rodriguez

Top Komentari

Analiticar
Mater vam jebem napacenu
8 0
Benjamingst
Lekicu bacas ti sebe u trans.. 100% si puko na Georginu. Bacaj ti na suho... mora neko I to kad nema zenska pored sebe!!!! Daj malo o Pameli Aderson mozda te I ona baci u trans...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi