Video koji je Georgina objavila diže puls svakom muškarcu

Izabranica Cristiana Ronalda

Video koji je Georgina objavila diže puls svakom muškarcu

O. Lekić

Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda, poznata je po atraktivnom izgledu i liniji kakvu bi poželje mnoge žene.

Lijepa Španjolka svoju zanosnu liniju održava intenzivnim vježbanjem i zdravom prehranom, a na Instagramu, gdje je veoma aktivna, ne libi se pokazati ni kako izgleda njezin cjelokupni trening.

Takvi videozapisi obično plijene veliku pozornost javnosti, a nezapaženo nije prošao ni onaj posljednji koji je očarao njezinih 11 miliona pratilaca. Najviše su, naravno, bili oduševljeni muškarci, i to zbog prizora koji im je Georgina priredila.

Dobila brojne komplimente

Za ovu prigodu Georgina je odabrala sive helanke, a do izražaja su došle također i njezine grudi, pa stoga nije iznenađujuć ni veliki broj komentara koji je dobila.

"Savršenstvo”, “Gospođo, vi ste najljepša žena na svijetu”, redali su se komentari.

Na snimku gdje vježba njeni personalni fitness treneri su njena i Ronaldova djeca.

Pitanje je kako Ronaldo sve to podnosi, no ne djeluje kao pretjerano ljubomoran tip. Naravno, slične "probleme " ima i Georgina s druge strane, jer je poznato da Portugalca obožavaju žene širom svijeta.

Georgina i Ronaldo su, za one koji ne znaju, u vezi već skoro tri godine.

 Georgina Rodriguez showed off her peachy bum in a slo-mo video she posted on Instagram

 Rodriguez, 25, often treats her ever-growing followers on social media

Top Komentari

Rajvosa2019
Odlicna , sve sto bi radio sa ovom zenom , trajalo bi 30 sekundi
7 1
Benjamingst
Dize samo tebi Lekicu. Prvo ovo je sportski forum. Ovdje dodje i djece da nesto procitaju o Dzeki, Pjanicu, Loncaru, Krunicu... itd A ne kako se dize ona stvar sto se neka drolja naguzila. Dize tebi ona puls I to opasno...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi