U najboljim godinama i pravo niotkuda umrla zvijezda Playboya: Bila je sa Sterlingom i Balotellijem!

Iznenađujuća smrt

U najboljim godinama i pravo niotkuda umrla zvijezda Playboya: Bila je sa Sterlingom i Balotellijem!

A. Čaušević

Slavna manekenka Tabby Brown preminula je u 38. godini života, a zvijezdi interneta iz Londona koja je za života bila sa nekoliko slavnih fudbalera mnogi odaju počasti, a iza njene smrti se krije prava enigma.

Brown je učestvovala u show emisiji pod nazivom The Bachelor, a djelomično je bila poznata i po tome što je u prošlosti hodala sa dvije fudbalske zvijezde Raheemom Sterlingom i Mariom Balotellijem.

Brown je radila za Playboy i pojavljivala se u reklamama za kompanije kao što su Canon, Virgin Atlantic, AXE i Lynx. Osim toga, pojavila se u muzičkim spotovima za Snoop Dogg, Dizzee Rascal i B.O.B.

Smrt je potvrdio njezin bivši menadžer, no uzrok smrti još nije poznat javnosti i upravo je to razlog što su se odmah pojavile određene sumnje.

Browna su sa Sterlingom povezivali u martu 2016., kada je par navodno uživao na spoju u jednom od hotelu u Manchesteru kada je Englez nastupao za Manchester city.

Sa Balotellijem je sedam mjeseci nakon što je upoznala italijanskog napadača u noćnom klubu 2011., piše The Sun. Bilo je to u vrijeme kada je kontroverzni Italijan također nastupao za Građane.

Oglasi

"Stvarno sam se bila zaljubila u Maria, prije nego što sam napravila bolju procjenu rekla je Brown za Mirror 2013. godine.

"Rekao mi je da želi da se skrasimo i osnujemo porodicu", dodala je ona.

Brown je bila u vezi sa Balotellijem

Brown je tada objasnila da je prekinula s Balotellijem nakon što je saznala da ima dijete s bivšom te je saznala za konstantne priče o tome kako se provodi sa drugim ženama.

Influencerica, čija stranica na Instagramu ima 314.000 pratitelja, posljednju je objavu na ovoj platofrmi objavila prije dva mjeseca podijelivši video sa svojim najzanimljivijim trenucima dok je bila u kupaonici.

Inače, Brown je diplomirala i magistrirala te radila kao poslovni menadžer, da bi se shvativši da od reklama i manekenstva mogla zarađivati mnogo više odlučila da uđe u svijet modelinga.

Oglasi