Top 10 najbolje ocijenjenih fudbalera na FIFA 16 simulaciji

Top 10 najbolje ocijenjenih fudbalera na FIFA 16 simulaciji

10. James Rodriguez - 87

A. Haznadarević

Jedna od najboljih fudbalskih simulacija svih vremena, nova FIFA 16, samim svojim izlaskom u prodaju, podigla je ogromnu prašinu. Igrače je mjesecima unaprijed zanimalo koja će to sve biti poboljšanja u odnosu na prethodnu verziju, što se otkrivalo malo po malo. Sada, priča je već došla do toga da se analiziraju sposobnosti igrača i ocjene koje su im dodijelili programeri. Ovih deset igrača se tako našlo u samom vrhu.

Realova zvijezda veznog reda Kolumbijac James Rodriguez, odigrao je fenomenalno svoju premijernu sezonu u bijelom dresu, zabivši 17 golova i ostvarivši još 18 asistencija. Sve to je prepoznao i Electronic Arts, koji mu je dodijelio prosječnu ocjenu 87, učinivši ga tako 10. najboljim igračem na cijeloj igri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.