Topi poglede: Porod nije uticao na Georginin izgled

Ronaldo je sretan čovjek

Topi poglede: Porod nije uticao na Georginin izgled

O. Lekić

Iza Cristiana Ronalda je, definitivno, jedna od ljepših godina u životu.

Osim što je nedavno proglašen najboljim fudbalerom svijeta, Ronaldu također cvjetaju ruže i u privatnom životu, koji je ispunila prekrasna 23-godišnja Španjolka Georgina Rodriguez.

Cristiano i Georgina se polako pripremaju za prvi Božić s četvero djece. Svojevrsni praznički portret atraktivna crnokosa je objavila na društvenim mrežama i pokazala javnosti kako izgleda njihova porodična idila.

"S tobom sam na svijet donijela život", napisala je Georgina ispod fotografije, koja je za jedan dan dobila gotovo milion lajkova.

Ono što privlači pažnju na fotografiji je i Georginin izgled iz kojeg se može zaključiti da porod na nju nije ostavio traga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi