Strasti nisu mogli da obuzdaju: Par počeo vruću akciju na tribinama, ali sreća nije dugo trajala

Ludilo na tribinama

Strasti nisu mogli da obuzdaju: Par počeo vruću akciju na tribinama, ali sreća nije dugo trajala

Midhat Šljivak

Navijači na tribinama često znaju privući pažnju nevjerovatnim ponašanjem.

Često možemo vidjeti nestvarne scene na tribinama, a u posljednje vrijeme navijači se opuste i previše, pa možemo svjedočiti zaista bizarnim događajima.

Parovi koji dođu na utakmice znaju se prepustiti strastima usred utakmice. Takva scena desila se jučer tokom bejzbol meča Toronto Blue Jaysa i Chicago Cubsa.

Pred više od 25.000 gledalaca dvoje ljubavnika našli su dio u kojem su mogli biti sami te su odlučili da 'krenu u akciju'.

Njihova sreća i zadovoljstvo nije dugo trajalo. Osiguranje ih je primijetilo te su zaustavljeni na samom početku akcije.

Oglasi

Za njih mjesta na stadionu više nije bilo. Ispraćeni su s Rogers Centra, ali nije poznato jesu li završili u policiji zbog onog što su napravili.

Ovakve scene postale su sve češće. Strasti jednostavno ne mogu da obuzdaju i odluče da akciju naprave na javnom mjestu.

Protekle sedmice pažnju je privukao par na tribinama stadiona u Oaklandu koji je iskoristio činjenicu da je dosta praznih sektora i da nema osiguranja kako bi imali seksualni odnos.

[twitter]https://twitter.com/MPsMP4s/status/1561512917627011073[/twitter]

Nakon što se pojavio snimak, reagovali su iz ekipe Oakland Athletic. Pojačali su osiguranje na svim sektorima kako bi se ovakve scene u budućnosti spriječile.

Osiguranje u Torontu mnogo je brže reagovalo. Par je zaustavljen usred akcije i oni vjerovatno dugo neće moći na utakmice ovog tima.

Oglasi