Tragedija u porodici Luisa Enrique: Preminula mu devetogodišnja kćerka

Tužne vijesti iz Španije

Tragedija u porodici Luisa Enrique: Preminula mu devetogodišnja kćerka

Endin Čaušević

Španski stručnjak Luis Enrique prije nekoliko mjeseci sve je šokirao odlukom da napusti selektorsku poziciju reprezentacije Španije.

Enrique je klupu Crvene furije preuzeo prošlog ljeta nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali je ovaj tim vodio na tek nekoliko mečeva. U kvalifikacijama za EP ga je mijenjao pomoćnik Roberto Moreno, a prije tri mjeseca Enrique je zvanično podnio ostavku.

Mnogi su znali da Enrique ima nekih privatnih problema, ali bivši trener Barcelone nije želio o tome da priča javno i do danas je to bila velika misterija za sve.

Ipak, on se oglasio večeras izuzetno tužnom porukom. Enrique je u saopštenju potvrdio da mu je preminula devetogodišnja kćerka Xana nakon teške bolesti.

Enrique je objasnio da je prethodnih pet mjeseci bilo izuzetno teško za njegovu kćerku i porodicu jer je Xana bolovala od raka kostiju. Nažalost, boravak u bolnici i liječenje nisu pomogli, te je Enriqueva kćerka izgubila bitku s ovom opakom bolešću.

Top Komentari

MirzaBarucic
E u p.m. :( Devet godina ... Neka je malenoj vječni rahmet.
0 16
konjnakvadrat
Nemam rijeci......
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi