Tragedija u porodici nekadašnjeg italijanskog reprezentativca

Supruga ubila dvoje djece

Tragedija u porodici nekadašnjeg italijanskog reprezentativca

E. Čaušević

Velika tragedija potresla je jutros Apenine nakon što je supruga nekadašnjeg reprezentativca Italije ubila njihovo dvoje djece.

Andrea Benatti je nekadašnji ragbi reprezentativac Italije za koju je nastupao s dosta uspjeha. Ipak, nakon što se oprostio od aktivnog igranja veliki problemi počeli su potresati njegovu porodicu.

Prvo je nastao skandal kada je potvrđeno da je njegova supruga Antonella mentalni bolesnik, ali tu nije bio kraj. Sve je kulminiralo jučer užasnom tragedijom jer je njegova supruga ubila njihovo dvoje djece, a zatim je pokušala izvršiti samoubistvo.

Ona je ugušila njihovu dvogodišnju kćerku, dok je petogodišnjeg sina izbola nožem. Antonella je nakon toga pokušala izvršiti samoubistvo, ali nije uspjela, te se nalazi trenutno u bolnici u Reggio Emiliji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije