Tražio da mu produže boravak u zatvoru zbog Francesca Tottija

Želio upoznati legendu Rome

Tražio da mu produže boravak u zatvoru zbog Francesca Tottija

Endin Čaušević

Francesco Totti u svojoj autobiografiji odlučio je otkriti najzanimljivije stvari iz svog života, a naravno najviše je pisao o fudbalu i njegovoj bogatoj karijeri.

Totti se prije nešto više od godinu dana oprostio od aktivnog igranja fudbala, a cijelu karijeru proveo je u dresu Rome. Legendarni fudbaler trenutno promoviše svoju autobiografiju koja se treba pojaviti uskoro u prodaji.

Između ostalog Totti je u ovoj autobiografiji pisao o nevjerovatnom događaju iz 2006. godine. Tada je organizovano da Totti posjeti jedan od italijanskih zatvora, a to je bila glavna vijest na Apeninima. Koliko je to bio veliki događaj najbolje pokazuje činjenica da je jedan od zatvorenika tražio da mu produže ostanak za sedam dana kako bi upoznao Tottija.

"Svi su bili sretni jer je za njih fudbaler u zatvoru bio kao da su vidjeli Papu. Bio je tu momak koji je samo govorio "ja, ja, ja" i svim silama je želio da se slika sa mnom. Niko mu to nije dopustio, ali nije odustajao od svoje namjere. Nije mi bilo jasno što je tako uporan, ali su mi onda rekli da je on tražio sedmicu više da bude u zatvoru samo da me može upoznati. Rekao im je da će uraditi nešto ludo ako ga puste i svejedno se vratiti u zatvor. Morao sam ga ispoštovati barem s fotografijom", rekao je Totti.

Top Komentari

daca
Kralj si
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije