Trening "Izađi i treniraj" okupio brojne vježbače

Sjajna atmosfera ispred SCC

Trening "Izađi i treniraj" okupio brojne vježbače

S. Mlaćo

Sjajno druženje i sjajna atmosfera ispred SCC-a proteklog vikenda pokazali su još jednom da je Sarajevo grad sporta.

Trening na otvorenom " Izađi i treniraj" i ove godine okupio je brojne vježbače koji su u sat vremena uživali u dobrom treningu i druženju.

Sjajna trenerska ekipa na čelu sa Lejlom Šebić ponudila je raznovrstan trening gdje su vježbači imali priliku da steknu uvih i da probaju razne fitnes korake kao i da uživaju u zumbi.

Sport Vision sa brendom Nike je i ovoga puta poklonila majice svim učesnicima, a najsrećnija je dobila i patike. Ovaj događaj u Sarajevu bio je poslednji u četvrtoj sezoni, a prije Sarajeva treninzi su održani u Banja Luci i Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi