Emotivni slom zvijezde i priznanje djeteta nakon što je nudio novac za njegov nestanak
Foto - Instagram

Tristan Thompson prinuđen priznati dječaka

Emotivni slom zvijezde i priznanje djeteta nakon što je nudio novac za njegov nestanak

M. Šljivak

NBA zvijezda Tristan Thompson (30) odlučio je priznati da je otac dječaka kojeg je dobio s Maralee Nichols.

Nichols je imala je ulogu ličnog trenera košarkašu Sacramento Kingsa i na kraju su završili u krevetu. Ona je potom zatrudinila, a Thompson nije želio ni čuti za nju i dijete i smatrao je da ona želi samo novac od njega.

Nudio joj je 75.000 dolara za 'tišinu', a poruke koje je poslao nedavno su se pojavile u javnosti.

"Ako misliš da će ti dijete donijeti novac, griješiš. Svjesna si da ću u penziju nakon ove sezone. Po zakonu države Texas neko ko je nezaposlen mjesečno može izdvajati samo nekoliko stotina dolara za alimentaciju".

"Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75.000 dolara koje ti nudim jer inače nećeš dobiti ni blizu toliko novca od čovjeka koji je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dijete s ocem koji ne želi imati ništa s djetetom i koji će plaćati nekoliko stotina dolara mjesečno", istakao je Thompson u poruci.

Oglasi

Ipak, nakon što je test očinstva pokazao kako je on otac dječaka, Thompson se javno izvinio Maralee Nichols.

"Test očinstva je otkrio kako sam ja otac djeteta s Maralee Nichols. Prihvatam punu odgovornost za svoje ponšanaje. Sada kada je test očinstva pokazao da sam otac, radujem se podizanju našeg sina. Izvinjavam se svima koje sam povrijedio javno i privatno", napisao je Tristan i zatim se izvinio svojoj nekadašnjoj ženi Khloe Kardashian koju je varao na svakom koraku, a jedna od prevara je donijela i dijete s Maralee.

"Khloe, nisi ovo zaslužila. Nisi zaslužila poniženje koje sam ti donosio godinama. Imam veliku ljubav i poštovanje prema tebi, ali moji potezi nisu pratili to. Zaista mi je žao, iako vjerovatno ne smatraš to istinom", poručio je Thompson.

S Khloe Kardashian Thompson ima trogodišnju kćer.

Top Komentari

emanuelmacron
posteno,iskreno,srao sam ja cu da perem, dobra trenerica i mocna zena.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije