NBA zvijezda ponudila 75.000 dolara djevojci da šuti o trudnoći: "Ovakvu cifru više nećeš dobiti"
Foto - Instagram

Tristan Thompson u centru pažnje

NBA zvijezda ponudila 75.000 dolara djevojci da šuti o trudnoći: "Ovakvu cifru više nećeš dobiti"

M. Šljivak

NBA košarkaš Tristan Thompson (30) ponudio je djevojci 75.000 dolara kako bi šutila da je ostala trudna s njim.

Maralee Nichols imala je ulogu ličnog trenera košarkašu Sacramento Kingsa, a na kraju su završili u krevetu.

Djevojka je ostala trudna, a to Thompson ne želi imati ništa s njom i djetetom i ponudio joj je 75.000 dolara za 'tišinu'.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVA0O_rlnj_/[/instagram]

Ona je objavila poruku koju je dobila od Thompsona u kojoj joj nudi novac uz jasan stav da ne računa na njega.

"Ako misliš da će ti dijete donijeti novac, griješiš", navodno je napisao Thompson i dodao je:

Oglasi

"Svjesna si da ću u penziju nakon ove sezone. Po zakonu države Texas neko ko je nezaposlen mjesečno može izdvajati samo nekoliko stotina dolara za alimentaciju".

"Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75.000 dolara koje ti nudim jer inače nećeš dobiti ni blizu toliko novca od čovjeka koji je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dijete s ocem koji ne želi imati ništa s djetetom i koji će plaćati nekoliko stotina dolara mjesečno", istakao je Thompson u navodnoj poruci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVTfPvlBjDG/[/instagram]

Thompson, koji je trenutno član Sacramento Kingsa, poznat je po vrlo raskalašnom životu van parketa i često je u centru pažnje.

Njegova veza s Khloe Kardashian je konstantno bila praćena, a ovaj 30-godišnjak pored Khloe ima i dijete s Jordan Craig.

Thompson je trenutno 'težak' oko 45 miliona dolara.

Top Komentari

amex
Smeće od covjeka!
1 0
Mele
Koje srce u p. m., svoje dijete nece da gleda. S erem ti se na milione, izgubices sve jednog dana jado jedan, bices na ulici, umrijeces u bijedi ,kaznice te Bog sigurno.Mada ova dama nece biti gladna, nace se neko bolji da je pazi nu i dijete.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi