Trka ne prestaje uz Under Armour Charged Rogue

Trka ne prestaje uz Under Armour Charged Rogue

E. Čaušević

Da li si i ti jedan od onih koji žele da osjete razliku u inovaciji i poboljšane performanse? Under Armour sa ponosom predstavlja nove Charged Rogue patike za trčanje koje su oduševile sportiste i rekreativce širom svijeta.

Charged Rogue patike za trčanje kreirane su za trkače koji zahtijevaju fleksibilnost, amortizaciju i svestranost. Novi model projektuje potpuno drugačiju dimenziju pokretljivosti i prilagođava se tvom ritmu trčanja ili treninga. Gornji dio je izuzetno lagan i prozračan, dok spoljna zaštita pruža dodatnu podršku petnom dijelu stopala.

Kompresijska pjena koja je korištena u izradi ovog modela, obezbjeđuje još veću izdržljivost i optimalan povrat energije, a pored najsavremenije tehnologije Under Armour Charged Rogue patike za trčanje karakteriše i najmoderniji dizajn. Zahvaljujući laganoj konstrukciji i efikasno koordiniranim funkcijama pogodne su kako za trčanje na stazi, tako i na traci, ali i za ostale aktivnosti u teretani.

Osjeti novo iskustvo trčanja uz Under Armour Charged Rogue patike koje su dostupne u Sport Vision radnjama i online shopu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi