Poznati turski glumac je spreman na sve zbog Dilette: Ne želi je više ispuštati iz ruku
Foto - Instagram

Can Yaman seli u Italiju zbog sportske novinarke

Poznati turski glumac je spreman na sve zbog Dilette: Ne želi je više ispuštati iz ruku

M. Šljivak

Turski glumac Can Yaman osvojio je srce atraktivne italijanske voditeljice Dilette Leotte.

Oni su nedavno proveli nekoliko noći zajedno u Milanu nakon što je 31-godišnjak stigao na potpis ugovora za nove projekte, a sve je uhvaćeno od strane fotografa.

Da nešto između njih ima otkrio je i prijatelj turskog glumca za italijanske medije. Želio je ostati anoniman.

"Počeli su flertovati na društvenim mrežama. Upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima, a Can je napravio prvi korak. Proteklih dana su razmijenili mnogo više od samih poruka na društvenim mrežama i on je zbog nje spreman da se preseli u Italiju. Diletta će odlučiti hoće li početi zajedno da žive", rekao je prijatelj turskog glumca za italijanske medije.

Diletta je godinu dana bila u vezi sa bokserom Danieleom Scardinom, a nakon raskida se povezivala sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Navodno je sa švedskim napadačem provela novogodišnju noć i ova vijest je izazvala popriličan haos u Italiji.

Top Komentari

Sanska_Prangija
SPORT SPORT. ba
2 1
user1583752673
Ubit ce ga bokser jos pati za njom haha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.