Tužna priča: Bradley se danas nije družio sa Defoeom

Stanje sve teže...

Tužna priča: Bradley se danas nije družio sa Defoeom

Iz Engleske nam stiže tužna priča koja će pogoditi sve one koji znaju za veliku i dugu borbu hrabrog dječaka Bradleyja Loweryja sa teškim oblikom tumora.

Ovaj petogodišnjak broji možda i posljednje sedmice svog života jer su, nažalost, male šanse da preživi, a njegova posljednja želja je bila da upozna sve fudbalere Sunderlanda, za koji navija svim srcem.

Ta želja ne da mu je ispunjena, već je postao najbolji prijatelj sa Jermaineom Defoem, iskusnim napadačem Sunderlanda koji ga svakodnevno posjećuje, druži se s njim u bolnici i pazi na njega kao da mu je sin.

Međutim, maleni Bradley se danas nije družio sa Defoeom i to na vlastiti zahtjev. Njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše, pa stoga nije želio da ga njegov prijatelj vidi u takvom izdanju.

"Bradley je danas veoma tužan. Imao je visoku temperaturu i bolove u rukama i nogama. Čak je rekao da ne želi vidjeti Defoea, koji je danas trebao doći u posjetu, jer neće da ga njegov najbolji prijatelj vidi u takvom stanju. Ne mogu vam opisati koliko mene i mog supruga bole te riječi", rekla je majka ovog hrabrog i simpatičnog dječaka.

Priča Bradleyja Loweryja dirnula je cijelu Englesku, ali i Evropu, a ovom dječaku je nedavno vodstvo Premier lige uručilo nagradu za gol mjeseca, kada je prije utakmice Sunderlanda i Chelseaja izašao na teren i postigao gol Asmiru Begoviću prilikom zagrijavanja fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi