Tužna slika: Roditelji Duška Tošića žive u oronuloj kući

U selu kod Zrenjanina

Tužna slika: Roditelji Duška Tošića žive u oronuloj kući

M. Šljivak

Srbijanski fudbaler Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša privlače veliku pažnju gdje god da se pojave.

Poznati supružnici uživaju u raskošnom životu i veoma se trude da sav luksuz prikažu i javno.

Međutim, roditelji Duška Tošića i pored činjenice da im sin zarađuje milione i dalje žive dosta skromno. U selu Orlovat nadomak Zrenjanina smještena je mala oronula kuća Duškovih roditelja, a do nje se nalazi i kokošinjac.

Novinari srbijanskog Kurira su posjetili ovo mjesto i razgovarali su sa porodicom Duška Tošića.

"Ne mogu ja ništa da pričam. Neću da se miješam. Oni imaju svoje, a mi volimo svoje", istakla je za Kurir majka Duška Tošića.

Navodno, Duško i Jelena često dolaze ovdje. Fudbaler Bešiktaša je podigao i novu kuću, ali to njegovi roditelji ne koriste. Ta kuća je za njega, Jelenu i djecu, jer u staroj kući nema mjesta.

"Dolaze. Kad su tu, oni dolaze. Ne mogu više ništa da vam kažem, pa da bude posle ja nešto pričala", odmahnula je rukom gospođa Tošić i otišla je s kukuruzom u pravcu kokošinjca.

Foto: kurir

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi