TV voditeljica zaradila na seksu s Ronaldom: "Bio je jako grub..."

Ronaldovi izleti u svijet prostitucije

TV voditeljica zaradila na seksu s Ronaldom: "Bio je jako grub..."

Prije nego je sreću našao u zagrljaju Georgine Rodriguez, ljubavni život portugalskog fudbalera Cristiana Ronalda bio je prilično buran.

Lista žena s kojima se Ronaldo zabavljao prilično je duga. Iza sebe fudbaler Juventusa ima niz afera, neke djevojke su ga optuživale i za silovanje, a neke su odlučile u javnost izaći s informacijama iz spavaće sobe i tako doći do svojih pet minuta slave.

Kako je otkrila u biografskoj knjizi 'I died to live', jedna od onih koja je provela vrelu noć s Ronaldom je i manekenka i voditeljica Andressa Urach, poznatija kao Miss BumBum.

"Do svoje 27. godine svoju sam intimu podijelila sa stotinama, možda i hiljadama muškaraca. Pretvorila sam svoje tijelo u jeftinu robu", otkrila je Andressa, čijem atraktivnom izgledu nije odolio ni Ronaldo, koji joj je navodno za noć izdvojio 10.000 dolara. 

"Ronalda su mu preporučili dvojica fudbalera s kojima sam već spavala. Nazvao me i pitao jesam li zaista najbolja guza Brazila. Još dok sam bila u liftu srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me samo sekunde dijele od susreta s Ronaldom. Kad su se otvorila vrata njegove hotelske sobe, Ronaldo me je dočekao s osmjehom i pozvao unutra."

Nije stala na tome...

"Kratko smo porazgovarali o onome što se treba dogoditi, a onda me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, a suprotno onome što sam zamišljala, Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve je završilo dosta brzo", napisala je u svojoj knjizi.

U međuvremenu Andressa je u potpunosti promijenila svoj život. Zbog loših implantata u stražnjici je vodila borbu za vlastiti život, proživljavala je dramu, a to ju je promijenilo u toj mjeri da se kasnije posvetila vjeri i da sada radi na istjerivanju zla iz ljudi.

"Sponzala sam Boga i okrenula se vjeri. Bila sam željna slave jer su me obuzeli zli demoni, a sad ih želim istjerivati iz ljudi", objasnila je Andressa.

Top Komentari

Samkodk
Jesili ga to bacio pasicu onako na sabahu...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti