Zbog fotografije s Georginom iz jakuzzija, Ronaldu ove noći svi zavide

Portugalac zaista uživa

Zbog fotografije s Georginom iz jakuzzija, Ronaldu ove noći svi zavide

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u ovim trenucima uživaju odmarajući se u poznatom odmaralištu za bogate Saint Tropezu.

Njih dvoje su tu stigli skupa sa Ronaldovim sinom Cristianom Juniorom i to nakon odmora u Grčkoj, a sudeći po fotografijama vrlo im je lijepo i na novoj destinaciji.

Posljednja fotografija koju su objavili je ona s Ronaldovog Instagrama na kojoj se vidi kako uživaju u jakuzziju.

Sigurno svaki muškarac svijeta u ovim trenucima zavidi Ronaldu, a kako i ne bi kada znamo kakva 'riba' je s njim...

View this post on Instagram

Amore mio 💏😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kada paparazzi 'uhvate' prelijepu Georginu u svakakvim pozama...

Georgina zaista može da uživa u svemu onom pozitivnom što donosi život sa Ronaldom, a nešto tako je iskusila i ovog ljeta kada će zaista lijepo odmarati i uživati.

Iako Ronaldo i njegova zaručnica veliku pažnju poklanjaju privatnosti, paparazzi ih ponekad ipak 'ulove' na njihovim jahtama, a tako je bilo i ovog puta.

Fotografi su 'uhvatili' nekoliko fotografija Georgine koja im je naravno bila najinteresantnija, a kako i ne bi bilo tako kad ju je vrlo lijepo vidjeti u bikiniju.

Prelijepa rođena Argentinka koja inače ima španski pasoš godinama rijedno radi na svom tijelu, a to se itekako vidi u sezoni opuštanja na plažama i jahtama...

Top Komentari

Adnanos
Ljuboran na Ronalda? Ma ja mislim da su i zene i muskarci ljuborni na ovu Georginu. Ronaldo moze da bira a njoj je upala kaska u med. Njoj su se snovi ostvarili.
1 2
Eyeopenner
jasta, da hoce moze imati jos 10 istih i boljih, napacenke male novinarske, 10 objava o dzordzininoj guzicetini dnevno
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti