U dresu Reala stigao na Barcelonine izbore

U dresu Reala stigao na Barcelonine izbore

Adnan Beganović

Danas se u redovima aktuelnog španskog i evropskog prvaka, Barclone, održavaju predsjednički izbori, a glasati se može od ranog jutra.

Članovi Barcelone danas biraju novog predsjednika, a Josep Maria Bartomeu, aktuelni predsjednik najvjerovatnije će ponovo pobijediti na izborima.

Svoj glas dali su i aktuelni trener Barcelone Luis Enrique, zatim legenda ovog kluba Xavi Hernandez, Carles Puyol, Iniesta, te mnogo ostali fudbaleri, koji su članovi kluba.

No, najviše pažnje izazvao je jedan član Barcelone koji je na glasanje stigao u dresu ljutog rivala, madridskog Reala. Ovaj njegov potez kod prisutnih je izazvao smijeh, no bilo je i onih malo drugačije raspoloženih, a jedan od članova kluba u dresu Barcelone mu je poručio:

"Ne može to tako".

Španski mediji još uvijek nisu uspjeli saznati da li je "uljezu" bilo dozvoljeno glasati, a kasnije je utvđeno da se radilo o navijaču katalonske ekipe koji je zbog gubitka oklade morao obići dres mrsskog rivala i u njemu se pojaviti na izborima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti