U filmu Space Jam 2 glumit će Klay Thompson, Anthony Davis i Damian Lillard

Pridružit će se LeBronu Jamesu

U filmu Space Jam 2 glumit će Klay Thompson, Anthony Davis i Damian Lillard

Bez obzira na to što ovog ljeta neće igrati za reprezentaciju, LeBron James će biti vrlo zauzet. 

Kao što je to dobro poznato, James ovog ljeta počinje snimanje nastavka animiranog filma Space Jam u kojem će igrati glavnu ulogu.

Upravo zbog toga James će propustiti reprezentativne obaveze odnosno Svjetsko prvenstvo koje će se igrati u Kini.

Američki mediji donose informaciju da će mu se na snimanju pridružiti i brojne NBA zvijezde. Tako će bitnu ulogu u filmu imati Klay Thompson, Damian Lillard i Anthony Davis, a također će glumiti i zvijezde WNBA-a Diana Taurasi i Nneka Ogwumike. Očekuje se i učešće još nekih NBA košarkaša.

Popovich objavio uži spisak selekcije SAD

Kada smo se već dotakli Svjetskog prvenstva u Kini i reprezentacije SAD-a, treba reći da je njihov selektor Gregg Popovich nedavno objavio uži spisak košarkaša na koje će računati.

Tako će se u trening kampu u Las Vegasu pojaviti sljedećih 14 momaka:

Harrison Barns, Bredli Beal, Anthony Davis, Andre Drummond, Eric Gordon, James Harden, Tobias Harris, Damian Lillard, Kevin Love, Kyle Lowry, C.J. McCollum, Kris Middleton, Myles Turner i Kemba Walker.

Popovich je nakon objavljivanja spiska poručio kako će biti vrlo teško odabrati 123 putnika u Kinu.

"Veoma sam uzbuđen zbog početka priprema. Imamo izuzetno dobar tim košarkaša. Biće teško izabrati 12 njih koji će predstavljati SAD na Svjetskom prvenstvu. Radujem se radu u narednom periodu, te početku priprema", rekao je Popovich.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi