U Hannoveru skidaju Van der Vaartovu bivšu nakon pobjede

Pronašli motivaciju za Bundesligu

U Hannoveru skidaju Van der Vaartovu bivšu nakon pobjede

O. Lekić

Hannover se ove godine planira vratiti u elitni rang njemačkog fudbala - Bundesligu. 

Crveni su na dobrom su putu. Na tabeli su vodeći i imaju dva boda više u odnosu na prateće klubove Stuttgart i Eintracht Braunschweig, a čini se da velike zasluge za to pripadaju bivšoj supruzi Rafaela Van der Vaarta. 

Ako je vjerovati pisanju njemačkih medija, igrači Hannovera su motivaciju pronašli u zanosnoj Sylvie Meis koja, ukoliko ste zaboravili, sa Van der Vaartom nije zajedno zbog preljube bivšeg reprezentativca Holandije. 

Navodno, u svlačionici Hannovera se nalazi kartonska figura Sylvie Meis u prirodnoj veličini i igrači joj skidaju komad po komad odjeće svaki put kada pobijede. 

Sylvie inače važi za jednu od najatraktivnijih manekenki na svijetu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi