U osmom mjesecu trudnoće ukrala torbicu, a Wilderu razorila brak u kojem je imao četvero djece
Wilderova vjerenica veoma je zanimljiv lik i 2018. godine dospjela je na vrh naslovnica nakon što je bila optužena za krađu u trgovini

Ko će bodriti Wildera večeras?

U osmom mjesecu trudnoće ukrala torbicu, a Wilderu razorila brak u kojem je imao četvero djece

E. Škorić

Deontay Wilder ime je koje večeras svaki ljubitelj boksa ponavlja. Međutim, nije on jedina poznata ličnost u svom domu. I njegova vjerenica je slavna, doduše samo u Americi.

Telli Swift je zvijezda rijalitija i često lice na crvenom tepihu. Tridesetjednogodišnja manekenka rođena je na Filipinima, odrasla u Japanu da bi kasnije sa roditeljima preselila u Kaliforniju. Počela je raditi kao model još kada je imala samo tri godine, a majka je prijavljivala na razna takmičenja ljepote.

Uz modeling, ova ljepotica radila je i kao sestra u klinici za plastične operacije na Beverly Hillsu. Ipak, vrhunac svoje slave doživjela je kada je uzela učešće u rijalitiju WAGS Atlanta koji je imao velikog uspjeha u Americi.

Wildera je srela na aerodromu u Los Angelesu 2015. godine, a dvije godine kasnije objavili su da očekuju dijete. Dječak Kaorii Lee Wilder rodio se ove godine u februaru.

Telli ima i još jedno dijete, dječaka rođenog 2007. godine po imenu Kerron.

Wilderova vjerenica veoma je zanimljiv lik i 2018. godine dospjela je na vrh naslovnica nakon što je bila optužena za krađu u trgovini. Ona je tvrdila da je žrtva rasnih predrasuda kada je nju i njenu prijateljicu zaustavilo obezbjeđenje u jednom trgovačkom centru. Tada osam i po mjeseci trudna Telli i pored svog bogatstva kod sebe je imala žensku torbicu koju nije platila.

Ipak, ako je Telli imala aktivnu prošlost, Wilder je imao još aktivniju. On je bio oženjen ranije i nakon osam godina braka razveo se 2017. godine, dvije godine nakon što je upoznao Telli, te nakon što je ona zatrudnila. Sa svojom prvom suprugom, Wilder ima četvero djece.

Kada je njegovoj prvoj kćerci Naieyi dijagnosticirana spina bifida, Wilder je napustio školu i počeo raditi dva posla. Nakon toga počeo se baviti profesionalno boksom. Ostalo je istorija koja će večeras dobiti novo poglavlje.

Top Komentari

Novibroj
Kad mislis da si mangup a zena ti ravaku Prava karalica . Ti si tata jebote a Mali masala vidi glave kodaje napusen a ja i nebio mama dudla za Gucci a tata guzi moralnu zenu pravi uzor. Mali nemoj da se ljutitis , Ali te je mama godinma unaprijed planirala , da ufati levata sa millionima i kad bude pravo vrijeme ode ona mali trazit drugu kitu a tata pizdu a ti vidi . Picka kurac govno gangbang 69 hotwife tantrasex . Swich wife fuck , brazilian Golden shower. Drkanje . Jebanje na javnim mjestima . Koliko je moj komentar debilan priznajem , ali nisam nadmasio novinara ovog portala. Cemu Ove debilne vjesti
18 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi