U Portofinu su svi gledali u Carolinu Wozniacki dok je izlazila iz bazena

Jedna od najljepših teniserki na svijetu

U Portofinu su svi gledali u Carolinu Wozniacki dok je izlazila iz bazena

E. Čaušević

Caroline Wozniacki nekada je bila prva teniserka svijeta, ali mnogi smatraju da u tenisu nije ostvarila koliko je mogla.

Poljska teniserka je bila prva teniserka svijeta prije nekoliko godina, ali potom kao da se zasitila svega. Više se bavila sponzorskim ugovorima i svijetom manekenstva nego tenisom.

Međutim, ona i danas važi za jednu od najzgodnijih teniserki svijeta, a to je pokazala i na ljetovanju u italijanskom Portofinu.

Portofino je ovog ljeta glavna destinacija za sportske zvijezde u Evropi, a tu se usidrila i Wozniacki.

Fotografije ove 30-godišnje teniserke brzo su došle u centar pažnje nakon što su mnogi bili oduševljeni kako ona izgleda. Uvijek je važila za jednu od najljepših i najzgodnijih teniserki na svijetu, a sada je dokazala i zbog čega je to tako.

One-time Grand Slam winner Wozniacki boasts over 1.4 million followers on Instagram

Danish icon Wozniacki is on holiday in Italy with her husband David Lee

Former tennis Caroline Wozniacki showed off her body by the pool in Portafino

Top Komentari

JointUnion87
Jer? Na Jadranskoj obali ih ima 100x ljepsih.
4 1
makelele
Zna li razvit burek?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi