U Srbiji pokrenuli "Akciju spašavanja Novaka Đokovića"

Internet je eksplodirao

U Srbiji pokrenuli "Akciju spašavanja Novaka Đokovića"

I vrapci na grani već znaju da Novak Đoković od danas nije najbolji teniser na svijetu i da je prvo mjesto prepustio Britancu Andyju Murrayju.

Nije se dugo čekalo da internet naprosto eksplodira od šaljivih fotomontaža na račun srbijanskog tenisera, kojem su u domovini na Facebooku čak pokrenuli i akciju kojom ga žele "spasiti".

Tu se, kao i na brojnim drugim stranicama sličnog tipa, mogu pronaći najraznovrsnije fotografije na kojim je Đoković žrtva kreativnih korisnika ove društvene mreže, a u opisu akcije se navodi da je jedan od ciljeva "natjerati Novaka da počne jesti meso i da mu tenis ponovo postane najvažniji u životu".

Pokretači ove grupe su šaljivo naglasili da će, ukoliko već ne uspiju vratiti starog Novaka, promijeniti plan i krenuti u "kvarenje Murrayja", kojeg onda žele "poslati na duhovno putovanje u Indiju i nabaviti mu nekog gurua".

Bez cilja za bilo kakvim ismijavanjem donosimo vam fotogaleriju u kojoj možete vidjeti neke od fotomontaža na Đokovićev račun. Neke su bile neprikladne, pa smo ih odlučili izostavili.

Ne znamo kako će Novak Đoković reagovati na sve ovo, ali evidentno je da čak i u Srbiji ima mnogo onih kojim nije previše simpatičan, ili samo imaju dobar smisao za humor?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi