UEFA novčano kaznila Kinsey Wolanski zbog utrčavanja na teren

Obilježila finale Lige prvaka

UEFA novčano kaznila Kinsey Wolanski zbog utrčavanja na teren

E. Čaušević

Kinsey Wolanski je postala senzacija nakon finalne utakmice Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Ova zanosna plavuša je utrčala sredinom prvog poluvremena na teren zbog čega je meč kratko prekinut. Mnoge je očarala svojim izgledom, te je bila "oskudno" odjevena.

Kinsley je preko noći postala zvijezda, a na Instagramu je dobila preko dva miliona novih pratioca. Ona je uletjela na teren u kupaćem kostimu na kojem je nosila reklamu Vitaly Uncensored, sajta koji nudi pornografski sadržaj za odrasle.

Vlasnik te stranice je poznato lice - Vitaly Zdorovetskiy. Ovaj Amerikanac ruskog porijekla je steka bogatstvo na YouTubeu, gdje ima više od 10 miliona pratilaca.

Kinsey je privedena nakon utakmice na ispitivanje, ali je ubrzo nakon toga puštena. Trenutno se sa svojim dečkom Vitalyjem nalazi na odmoru na Ibizi.

No, UEFA je saopštila da je ona novčano kažnjena zbog utrčavanja na teren sa 15.000 eura. UEFA je objasnila da je 10.000 eura kazna za reklamu na kupaćem kostimu, a 5.000 eura za utrčavanje.

Međutim, ova kazna neće baš uzdrmati Kinsey i Vitalyja s obzirom da će zaraditi ogroman novac zbog pregleda na YouTubeu, ali i zbog posjete na stranici koju je reklamirala.

Top Komentari

Ante G.
Kako ce UEFA kazniti fizicko lice koje nema nikakve veze sa njim? Ima li iko normalan u redakciji, cisto da pogleda neki clanak koji prevedete na Google Translate? Kakvih se gluposti covjek moze nacitati kod vas... Obdaniste!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi