Kinsey će ostaviti Vitalyja: Igrač Liverpoola mi je poslao poruku na Instagramu

Postala zvijezda preko noći

Kinsey će ostaviti Vitalyja: Igrač Liverpoola mi je poslao poruku na Instagramu

E. Čaušević

Finale Lige prvaka ostalo je u sjeni atraktivne Kinsey Wolanski koja je utrčala na teren tokom prvog poluvremena.

Liverpool i Tottenham nam u finalu nisu ponudili fudbal koji se očekivao, a dovoljan dokaz za to je činjenica da je zanosna Kinsey koja je utrčala na teren oskudno odjevena i dalje glavna tema svjetske javnosti.

Kinsey je stekla veliku popularnost preko noći i sa 200.000 došla je do skoro tri miliona pratioca na društvenoj mreži Instagram. Atraktivna plavuša je ovim potezom izreklamirala porno stranicu svog dečka Vitaly Uncensored.

Ulet u finale Lige prvaka donio je nevjerovatnu popularnost ovoj stranici za odrasle, čija je vrijednost skočila na nevjerovatnih 3,97 miliona dolara i 'ulet' na teren se apsolutno isplatio. Sam Vitaly je u prošlosti često upadao na važne događaje, a često je zbog toga završavao iza rešetaka.

Na novom video koji je objavio njen dečko Vitaly jučer ona je otkrila da je dobila čak i poruke od jednog igrača Liverpoola na Instagramu, ali nije otkrila o kome se radi.

"Oh, ovo je nevjerovatno. Upravo sam dobila poruku od igrača Liverpoola na Instagramu. Ostavljam Vitalyja zbog njega. Ne, samo se šalim. Nikada ne bih ostavila Vitalyja!", poručila je Kinsey.

Promo

Top Komentari

NKZ1922
- Kinsey ce ostaviti Vitalya - "Ostavit cu Vitalya. Ne, samo se salim" Pa jebo ti seb' mater
17 1
bistrik87
jeste naporni sa ravama polovnim
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi