Uhapšen nekadašnji fudbaler Juventusa

Elia učestvovao u tuči u Rotterdamu

Uhapšen nekadašnji fudbaler Juventusa

Endin Čaušević

Holandski fudbaler Eljero Elia uhapšen je danas u Rotterdamu.

Naime, Elia je prošle sedmice učestvovao u jednoj tuči u Rotterdamu, a danas ga je holandska policija uhapsila jer je optužen za napad. Nekadašnji fudbaler Juventusa trenutno nastupa u ekipi Feyenoorda, a nekada je važio za velikog talenta evropskog fudbala.

Elia je bio strijelac za vikend u pobjedi Feyenoorda protiv ekipe Cambuura. Njegov advokat Han Kabalt potvrdio je za holandske medije da se Elia nalazi u pritvoru.

Ovaj fudbaler u svojoj karijeri nastupao je a Werder, HSV, Juventus i Southampton. Čelnici Feyenoorda nisu željeli davati izjave na ovu temu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi