Uhapšeno 11 osoba zbog pokušaja ubistva Darka Kovačevića, među njima i bivši igrač Reala

Raul Bravo ponovo iza rešetaka

Uhapšeno 11 osoba zbog pokušaja ubistva Darka Kovačevića, među njima i bivši igrač Reala

Midhat Šljivak

Zbog pokušaja ubistva Darka Kovačevića uhapšeno je 11 osoba, među kojima je i bivši fudbaler Real Madrida Raul Bravo.


Nekadašnji defanzivac Kraljeva organizovao je proteklih godina kriminalnu grupu koja se bavila namještanjem utakmica i pranjem novca.

Zbog toga je u proteklom periodu često bio iza rešetaka, a po izlasku je odlučio otići korak dalje i odlučio je ušutkati Kovačevića.

Tako je on glavni osumnjičeni za atentat na nekadašnjeg reprezentativca Srbije, a navodno je na taj način odlučio da opomene Kovačevića da prestane sa pričama o njegovim sumnjivim poslovima.

Kovačević je navodno često u društvu pričao o sumnjivim detaljima sa utakmica koje je Raul Bravo namjestio i sam sebe je doveo u veliku opasnost.

Pored Raula Brava još 10 osoba je završilo iza rešetaka i uskoro će vjerovatno sve informacije o pokušaju ubistva biti poznate.

Kovačević i Bravo bili su saigrači u ekipi Olympiacosa u periodu od 2007. do 2009. godine

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi