Urnebesno: Rooney pokušao pričati na kineskom

Na kraju nastavio na engleskom

Urnebesno: Rooney pokušao pričati na kineskom

Endin Čaušević

Ekipa Manchester Uniteda jučer je otputovala u Kinu gdje će nastaviti svoje pripreme za narednu sezonu Premiershipa.

United u Kini očekuje nekoliko prijateljskih utakmica, ali i dosta druženja s navijačima. Poznato je da je United jedan od najpopularnijih klubova u Kini. Već danas igrači Crvenih đavola imali su program druženja s fanovima.

Jedan od zadataka bio je da se igrači predstave na kineskom jeziku, a to su morali uraditi Ander Herrera Henrikh Mkhitaryan i Wayne Rooney. Herrera i Mkhitaryan su nekako uspjeli, ali Rooney nikako nije mogao da završi rečenicu.

Na kraju je kratko rekao na engleskom "Moje ime je Wayne Rooney". Ova vijesti "zapalila" je društvene mreže, posebno navijače Uniteda.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije