Usain Bolt u četvrtak otkriva za koji je klub potpisao?

Misteriozna najava legendarnog sprintera

Usain Bolt u četvrtak otkriva za koji je klub potpisao?

Legendarni Usain Bolt se od atletike oprosio prošlog augusta na Svjetskom prvenstvu u Londonu, a od tada se špekuliše da bi se on možda i mogao okušati, na nekom nivou, u svojoj velikoj ljubavi - fudbalu.

Svjetski rekorder na 100 i 200 metara je na svom Twitter profilu postavio misterioznu video poruku u kojoj je saopštio:

"Upravo sam potpisao za fudbalski tim, saznajte o kome se radi u utorak, 27. februara".

Naravno ova poruka je izazvala veliko interesovanje kod njegovih obožavatelja, a da li je Bolt zaista postao član neke fudbalske ekipe ili se radi o nekoj marketinškoj kampanji saznat ćemo u utorak.

Inače, poznato je da je Bolt veliki navijač Manchester Uniteda, te da je puno puta isticao da bi volio obući dres Crvenih đavola, dok je preko svog sponzora, Pume, "isposlovao" i trening sa ekipom Borussije Dortmund u martu. Ipak, teško je vjerovati da su Borussija ili United njegov mistariozni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije