Uspješan i van terena: Khedira smuvao seks bombu

Tvrde mediji u Njemačkoj

Uspješan i van terena: Khedira smuvao seks bombu

O. Lekić

Njemački mediji iskopali su novi trač o ljubavnom životu Juventusovog fudbalera Samija Khedire. 

Iako je proteklog ljeta viđan u društvu Adriane Lime, mediji u Njemačkoj tvrde da je Khedirino srce pripalo drugoj. Tačnije, atraktivnoj manekenki iz njegove zemlje - Kimberley Mens. 

Par je u nekoliko navrata uhvaćen kroz objektiv paparazza, a kako se navodi, njihova ljubavna veza traje već nekoliko mjeseci i očito je da je Kimberley razlog sve boljih partija Khedire ove sezone.

Kimberley je svjesna svog izgleda i nije joj strano da objavljuje golišave fotografije na svom Instagram profilu. Pokazuje čak i više nego što je to uobičajeno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi