Uspješno operisana supruga Ikera Casillasa
Supruga slavnog golmana nakon operacije vratila se kući

Sve je prošlo bez većih problema

Uspješno operisana supruga Ikera Casillasa

E. Dindić

Mjesec dana od srčanog udara kojeg je pretrpio Iker Casillas, na vrata ove porodice zakucala je nova nesreća. 

Ikerova supruga Sara Carbonero otkrila je da ima tumor.

"Još se nismo oporavili od prvog šoka, a život nas je opet iznenadio. Ovaj put se opet radi o meni i onoj riječi koju mi je i dalje teško napisati. Prije nekoliko dana doktori su otkrili maligni tumor. Sve je uredu, i na sreću pronašli smo ga na vrijeme. Tek sada slijedi borba i mjeseci liječenja. Put je težak, ali imam veliku podršku. Imam podršku porodice, prijatelja i vrhunskog tima doktora", napisala je Carbonero na svom Instagramu prije sedam dana.

Bolest nije uznapredovala, otkrivena je u ranoj fazi te operacija supruge Ikera Casillasa prošla je uspješno. Nakon povratka kući objavila je fotografiju cvijeća na Instagramu koje ju je dočekalo kod kuće.

"Kod kuće sam, sve je u redu. Hvala svima na podršci i porukama koje su mi poslali posljednjih dana. Voljela bih da mogu svima odgovoriti, ali toliko ih je puno da je to nemoguće Hvala svima iz dubine srca", napisala je Sara na svom Instagramu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi