Uštedite 15% od cijene goriva plaćajući m-karticom UniCredit Banke!

Uštedite 15% od cijene goriva plaćajući m-karticom UniCredit Banke!

Sponzorski tekst

Popusti na HIFA i Gazprom benzinskim stanicama. Popust od 15% na gorivo ostvarujete plaćajući m-karticom UniCredit Banke / plaćanje putem mobitela, do 31.12.2019. godine.

Platite gorivo mobitelom putem m-kartice, nove usluge UniCredit Bank i ostvarite popust od čak 15% na više od 98 prodajnih mjesta naših partnera: HIFA Petrol, HIFA OIL, HIFA-OIL Tešanj, Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama. Izbjegnite gnjavažu traženja novčanika po torbi, zaboravljanja kartice kod kuće, ili nepotrebno pješačenje do prvog bankomata i uštedite Vaše vrijeme i novac.

Automobili danas zasigurno predstavljaju simbol ljudske mobilnosti. Da bismo u njima bili pokretni potreban nam je rezervoar kvalitetnog goriva, a za odlazak do najbliže benzinske stanice dovoljno je da ponesete Vaš mobilni uređaj jer novi i popularan stil plaćanja jeste mobitelom, putem naše m-kartice. Umjesto fizičke kartice, POS uređaju prodajnog mjesta jednostavno prislonite svoj mobitel i plaćanje će biti izvršeno! Transakcije veće od 30 KM potvrđujete PIN-om kartice. U trenutku kada začujete zvučni signal, znači da je plaćanje bilo uspješno, te možete preuzeti slip račun i Vašu m-karticu smjestiti u džep.

Kako do mobilne kartice?

Usluga je dostupna svim korisnicima UniCredit Bank Mastercard platnih kartica koji imaju ugovorenu i aktiviranu mobilnu uslugu banke (m-ba), a za aktivaciju m-kartice dovoljno je slijediti nekoliko koraka u samoj m-ba aplikaciji. Za postojeće m-ba korisnike potrebno je da preuzmu posljednju verziju m-ba aplikacije s Google Play-a. Za sada je dostupno za telefone koji imaju

UniCredit Bank, Marketing i komunikacije [email protected] Android operativni sistem verzije 5.0 i više. Sve Vaše brige mogu biti otklonjene ako uzmete u obzir dodatne sigurnosne aspekte, kao što su provjera autentičnosti korisnika i kriptosigurnost. Ono što je ključno jeste činjenica da telefon, a samim tim i kartica, nikada nije izvan kontrole Vaših ruku!

Važno nam je da zajedno sa našim ekskluzivnim partnerima nagradimo Vašu lojalnost. Da li ćete sljedeći put iskoristiti telefon da napravite novi selfie, pošaljete poruku, ili se odlučiti da rezervoar Vašeg automobila opskrbite kvalitetnim gorivom i platite mobitelom putem m-kartice, zaista je Vama na izbor. Stoga, ne propustite pogodnost i isprobajte naš novi trend plaćanja!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi