Vardy prekucao Noć vještica!

Odličan kostim fudbalera Leicestera

Vardy prekucao Noć vještica!

Endin Čaušević

Mnoge fudbalske zvijezde i ove godine obilježile su Noć vještica, a mora se priznati da je najzastrašujući kostim imao Jamie Vardy.

Naime, fudbaler Leicestera odlučio je da se zabavi sa svojom djecom za Noć vještica, te je se potrudio da njegov kostim ostane upamćen. Vardy je plašio svoje komšije jer je išao od kuće do kuće i mnogi nisu shvatili o kome se radi.

Vardy je tek kasnije na svom Instagram profilu stavio fotografiju, te je otkrio da je on plašio ljude po svojoj ulici. Mora se priznati da je baš prekucao Noć vještica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti