Vardyjev odlazak u McDonalds nije promakao britanskim paparazzima

Britanac nema mira od njih

Vardyjev odlazak u McDonalds nije promakao britanskim paparazzima

S. Grebović

Legenda Leicestera, Jamie Vardy jučer je uhvaćen dok je sa svojom suprugom Rebekah išao u McDonaldsov DriveIn restoran.

To su učinili u njihovom skupocjenom Bentleyu koji se procjenjuje na oko 130 hiljada funti, a sve su zabilježili objektivi paparazza koji mu jednostavno ne daju mira.

Ako je suditi po fotografijama, Vardyjevi su uzeli dvije velike Coca Cole te vrlo brzo napsutili restoran.

Slobodno vrijeme koje su Vardy, ali i svi drugi igrači u Premier ligi imali zbog pandemije primaklo se kraju i vrlo brzo će se svi vratiti u pogon.

Šampione iz 2016. godine za 11 dana očekuje gostovanje Watfordu 20. juna, te domaći meč sa Brigtonom tri dana kasnije, nakon čega slijedi okršaj sa Chelsejom u četvrtini finala FA Kupa.

Naravno, komentari ga na Twitteru uglavnom osuđuju zbog posjete restoranu brze hrane, za čim Vardy vjerujemo da ne mari.

Leicester je trenutno treći sa 53 osvojena boda na tabeli Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi