Vatanmed Sarajevo - Za Dan zaljubljenih 20% niža cijena transplantacije kose

Vatanmed Sarajevo - Za Dan zaljubljenih 20% niža cijena transplantacije kose

Sponzorski tekst

Najbolja klinika za transplantaciju kose na Balkanu VatanMed Sarajevo svojim je budućim kljentima spremila novo iznenađenje povodom Dana zaljubljenih.

Svima koji su zainteresirani za transplantaciju kose danas i sutra (13. i 14. februar) nudimo 20% nižu cijenu zahvata, sve što trebate uraditi je da popunite formu ispod i ostvarili ste pravo na popust.

Kao vodeća klinika za transplantaciju kose na Balkanu, VatanMed nudi najmodernije metode za transplantaciju kose koje će vam garantovano dati željeni rezultat. (Kompanija izdaje certifikat nakon zahvata)

VatanMed stručni tim nudi FUE (Follicular Unit Extraction) metodu koja se sastoji od uklanjanja folikula dlake iz donorske zone i njihovog presađivanja u područje bez kose. Ova metoda je neinvazivna i ne ostavlja tragove, a pacijenti se brzo oporavljaju.

Pored FUE metode klijenti uz konsultacije sa VatanMed stručnim timom mogu birati iDhi (Direct Hair Implantation) metodu koja se sastoji od direktnog umetanja folikula kose u kožu bez uklanjanja trake kože. Ova metoda omogućava brzo oporavak i izvanredne rezultate.

Zadovoljni klijenti klinike VatanMed Sarajevo dali su nevjerovatno visoku ocjenu od 4,8 za kliniku na Google recenzijama, što dokazuje posvećenost i strast cijelog tima za uspjeh zahvata i zadovoljne klijente.

Klinika VatanMed Sarajevo koristi samo najmodernije tehnologije i prakse da bi osigurala najbolje rezultate za svoje pacijente. Ne propustite priliku za popust povodom Dana zaljubljenih i osnažite svoj stil sa novom kosom. Rezervirajte svoje mjesto danas!

Klinika VatanMed jedna je od najpoznatijih klinika na svijetu kada je transplantacija kose u pitanju. Posluje u preko 20 zemalja svijeta, među njima je na sreću svih koji su imali ili imaju probleme sa nedostatkom kose i Bosna i Hercegovina. Otvaranjem klinike VatanMed, Sarajevo je postalo regionalni centar kada je u pitanju ovaj sve popularniji zahvat.

Sve infomracije o klinici pronađite na web stranici www.vatanmed.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.