Velika čast: Gregg Popovich posjetio selektora BiH Duška Vujoševića

Tokom boravka u Beogradu

Velika čast: Gregg Popovich posjetio selektora BiH Duška Vujoševića

Legendarni američki trener sa srbijanskim korjenima Gregg Popovich posjetio je selektora Bosne i Hercegovine Duška Vujoševića u njegovom domu.

Popovich ovih dana boravi u Beogradu u okviru kampa "Košarka bez granica", a tom prilikom je posjetio Vujoševića skupa sa Žarkom Paspaljom.

"Veliki trener i čovjek Gregg Popovich još ranije mi je poslao pismo, rukom i od srca napisano, da ima želju da me posjeti u augustu. U društvu Žarka Paspalja bili su četrdesetak minuta u mom domu", izjavio je naš selektor za Blicsport.

Podsjetimo, Vujošević u posljednje vrijeme nije u stanju voditi našu reprezentaciju zbog pretraga pred transplataciju bubrega koja bi uskoro trebala biti obavljena ako sve bude u redu.

Za kraj dodajmo da naš državni tim 13. septembra igra protiv Finske u gostima, a samo tri dana kasnije nas očekuje susret protiv Češke na domaćem terenu. Kako sada stvari stoje, Vujošević neće sjediti na našoj klupi u tim mečevima, već bi ga trebao zamijeniti pomoćnik Mensur Bajramović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi