Velika tragedija u porodici Miller: Pretužna objava slavnog skijaša

19-mjesečna kćerka izgubila bitku za život

Velika tragedija u porodici Miller: Pretužna objava slavnog skijaša

Velika tragedija zadesila je slavnog američkog skijaša Bodu Millera i njegovu porodicu.

Naime, njegova 19-mjesečna kćerka izgubila je bitku za život nakon što se utopila u bazenu prilikom jedne zabave kod Millerovog komšije.

Nije poznato kako je Emeline Grier završila u bazenu, ali kada je bila izvučena, nažalost nije bilo vremena da se spasi i prerano je napustila ovaj svijet.

Legendarni Amerikanac je ostao shrvan nakon svega.

"Svi smo shrvani. Naša djevojčica, Emmy, jučer je preminula. Nikada u milion godina nismo mislili da ćemo osjetiti ovakvu bol. Njena ljubav i njen duh nikada neće biti zaboravljeni. Naša mala djevojčica je voljela život i živjela ga je potpuno svakodnevno. Naša porodica sa poštovanjem zahtjeva privatnost tokom ovog bolnog vremena", napisao je Miller na Instagramuz uz fotografiju kćeke.

Emeline je bila najmlađa od četvro Millerove djece koje je imao sa tri različite žene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti