Velike promjene: Novi izgled Miralema Pjanića na PES 2017

Svaki komentar je suvišan

Velike promjene: Novi izgled Miralema Pjanića na PES 2017

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je jedan od 34 fudbalera koji su jučer doživjeli promjenu na popularnoj igrici Pro Evolution Soccer 2017.

Na Updateu za oktobar (1.02), u Konamiju su se pozabavili izradom novih dresova za 73 tima na igrici, dodavanju novih kopački te unapređivanju izgleda brojnih fudbalera, među kojim je i Miralem Pjanić.

Naš fudbaler sada izgleda nevjerovatno realistično i da ne znamo da se radi o PES-u, možda bismo pomislili da je ovaj portret napravljen na nekom zvaničnom Juventusovom predstavljanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi