Veliki problemi ponovo tresu porodicu Messi
Matias je ponovo napravio skandal u Argentini

Messijev brat ponovo napravio skandal

Veliki problemi ponovo tresu porodicu Messi

Endin Čaušević

Nakon što su prošle godine "konačno" riješili probleme s utajom poreza u Španiji novi problemi zadesili su porodicu Messi.

Naime, ljetos je brat Lionela Messija, Matias, imao saobraćajnu nesreću u rodnom Rosariju kada je uništio nov Audi. Matias se tada zabio u kamion, ali na njegovu sreću prošao je bez ozbiljnijih povreda.

Ipak, Matias je ponovo uspio da privuče pažnju na sebe i stvori probleme porodici Messi. Naime, brat jednog od najboljih igrača svijeta ovaj put je imao nesreću sa svojim brodom s kojim se zabio u pješčani greben.

Matias se i ovaj put izvukao samo s lakšim povredama, ali će prema svemu sudeći imati ogromnih problema s argentinskom policijom koja je našla oružje na njegovom brodu. Messijev brat je i ranije osuđivan zbog nelegalnog posjedovanja oružja, tako da bi sada mogao dobiti mnogo žešću kaznu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi