Veliko priznanje za Dinamo: Hrvatski klub uvršten na PES

Dinamo potpisao licencu sa Konamijem

Veliko priznanje za Dinamo: Hrvatski klub uvršten na PES

Endin Čaušević

GNK Dinamo važi za jedan od najboljih klubova u regionu, a njihovi rezultati posljednjih desetak godina u Evropi najbolje to dokazuju.

Zagrebačka ekipa ovih dana dobila je još jedno priznanje za svoja postignuća u prethodnim sezonama jer ih je Konami uvrstio na jednu od najpopularnijih igrica Pro Evolution Soccer.

Dinamo je u prethodnoj sezoni u Hrvatskoj osvojio duplu krunu, te su igrali u grupnoj fazi Lige prvaka. Dinamo je ovim putem postao jedini službeno licencirani klub na PES-u iz regiona.

Iz zagrebačkog kluba saopštili su da su izuzetno ponosni na činjenicu da su uspjeli dogovoriti saradnju sa Konamijem, te da su sada na PES-u sa licencom. Ekipa Dinama će na PES 2016 biti dodana u prvoj nadolazećoj nadogradnji ove igrice.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi