Znate li ko u Dinamu vozi najskuplji automobil?

Baršunasti Audi ni blizu

Znate li ko u Dinamu vozi najskuplji automobil?

Jedini novi igrač Dinama u zimskom prijelaznom roku je mladi Petar Stojanović od kojeg stručni štab na čelu sa Zoranom Mamićem mnogo očekuje. 

Reprezentativac Slovenije je bio u centru zanimanja tamošnje javnosti nakon što je stigao u Zagreb, ali ne zbog poteza na terenu već limenog ljubimca u kojem se dovezao na Maksimir.

Stojanović je podno maksimirske južne tribine parkirao crni Audi A5 prekriven baršunom, a mnogi prolaznici su se ohrabrili i pogladili neobično vozilo koje nije ni blizu najskupljih automobila koje voze izabranici Zorana Mamića. 

Navodno, najskuplji automobil u svlačionici Dinama ima Paulo Machado koji je vlasnik Cadillac Escaladea koji košta između 100.000 i 130.000 eura, a prati ga Gordon Schildenfeld sa skupocjenim Fordom  Mustangom. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi