Veliko slavlje u porodici Zlatana Muslimovića
Instagram

Ponovo postao otac

Veliko slavlje u porodici Zlatana Muslimovića

Jeste li zaboravili Zlatana Muslimovića? Plavokosi napadač koji nas je godinama uveseljavao svojim golovima, kako u reprezentaciji tako i klubovima za koje je igrao, ovih dana ima velikog razloga za slavlje.

Nekada sjajni fudbaler PAOK-a, Parme, Atalante..., već neko vrijeme je u braku sa Martinom Sairom Keškić s kojom ima kćerku Emu, a porodica sretnog para sada je bogatija za još jednog člana.

Naime, Martina je na društvenim mrežama sa prijateljima podijelila informaciju da je Zlatanu rodila još jedno dijete. Na svijet je došao sin kojem su, prema svemu sudeći, dali ime - Zen.

Zlatan i Martina zajedno su od 2015. godine. I jedno i drugo iza sebe imaju po još jedno dijete iz prethodne veze, odnosno braka - Zlatan sa manekenkom Ljiljanom Šoškić, a Martina s bivšim košarkašem a danas političarem Elmedinom Konakovićem.

Od srca čestitamo Zlatanu i njegovoj supruzi na prinovi!

View this post on Instagram

He’s here ♥️

A post shared by martina saira (@martinasaira) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi