Hrvati su zbog nje ostajali otvorenih usta na plažama - Krenula je dalje i pokazala svaki dio tijela
Atraktivna Poljakinja Veronica Bielik uživa u putovanjima, a posljedna destinacija bio joj je Tajland (Foto: Instagram)

Atraktivna Veronica nešto je posebno

Hrvati su zbog nje ostajali otvorenih usta na plažama - Krenula je dalje i pokazala svaki dio tijela

M. Šljivak

Hrvatska po mnogima ima najljepše more na svijetu, a ljepote ove zemlje iz godine u godinu otrkivaju brojna poznata imena iz svijeta sporta i naravno, uvijek privuku ogromnu pažnju kada se pojave.

Hrvatsko more i plaže svake godine privlače brojne poznate osobe. Dosta je tu sportista koji dođu na odmor, a prošlog ljeta ljepote ove zemlje odlučio je vidjeti i poznati NFL trener Kliff Kingsbury (43).

Sada već bivši trener Arizona Cardinalsa boravio je u Hrvatskoj na odmor s istinskom ljepoticom, poljskim modelom Veronicom Bielik.

Atraktivna 29-godišnjakinja privukla je brojne poglede na plažama. Hrvati, ali i turisti koji su došli sa strane nisu mogli skloniti pogled s oblina ove manekenke, a nije ni čudo što je tako.

Veronica važi za jednu od najljepših žena svijeta. Prekrasno tijelo itekako voli pokazivati, pa je tako nakon Hrvatske posjetila brojne druge destinacije, dok je Kliff proživljavao teške trenutke s Cardinalsima.

Oglasi

Prethodnih dana atraktivna Poljakinja brćkala se na Tajlandu. Na Instagramu je postavila fotografije iz ove zemlje i ponovo je uzmamila uzdahe muškaraca širom svijeta.

Njoj neće smetati što je Kliff ostao bez posla nakon četiri godine u ekipi Arizona Cardinalsa. Moći će provoditi više vremena s njim u domu u koji su uselili prije nekoliko mjeseci.

Veronica je veoma popularna u Sjedinjenim Američkim Državama i Poljskoj. Ima dva Instagram računa na oba jezika i prati je ukupno tri i pol miliona ljudi.

Oglasi

Ona je pravi stručnjak za rasplamsati mušku maštu. Fotografije koje objavljuje nekad su malo i pretjerane, no apsolutno niko se ne buni zbog njih.

Kliff Kingsbury je nekadašnji quarterback koji je promijenio nekoliko NFL timova, a od 2019. godine je trener Cardinalsa koje je prošle godine vodio do doigravanja gdje je ispao od LA Ramsa.

Ova sezona za Kingsubryja i tim je bila katastrofalna i na iznenađenje svih uručen mu je otkaz.

Oglasi